|
|
|
|
Наше творчество
|
|
У вас
| Дата: Воскресенье, 15.02.2009, 11:18 | Сообщение # 426 |
|
ЭкЛерка
Гильдия:Женщина
|
| Volmas, красиво! молодчинка!
Когда мне плохо, меня забирает скорая. Когда мне хорошо, меня забирает милиция!))))
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 16.02.2009, 18:10 | Сообщение # 427 |
|
Volmas
Гильдия:Мужчина
|
| Спасибки.
Дальнобойщик
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 10:58 | Сообщение # 428 |
|
Космос
|
| Ребята,а чего никто не пишет стихи на рідній укараїнській мові?У меня допустим большая часть стихов на родном языке Вот один из них: Про моє кохання Я кожен день про тебе думаю Я кожен день зустрічі с тобою чекаю Я так живу навіть і не знаю, Що тебе вже я кохаю Я ніяк не можу заснути ночами, Все думаю, що робиться з нами Думаю може я щось не так зробив Може причина в тому, що я тебе полюбив І не знаю, що далі робити Треба щось вирішити, щось зробити І не знаю чи боротися, чи тебе покинути Жити далі і знову про щастя мріяти Жити таким життям яким я жив Просто й спокійно нікого не любив
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 11:25 | Сообщение # 429 |
|
ЭкЛерка
|
| Космос, классно! Это, кстати, идея насчет стихов на украинском! Надо будет попробовать!
Когда мне плохо, меня забирает скорая. Когда мне хорошо, меня забирает милиция!))))
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 18:54 | Сообщение # 430 |
|
IMPEREAL
|
| Космос, че ты говоришь, что никто не пишет? посмотри все страницы этой темы и увидишь стихи Лехи на украинском...
Кровоточащие раны, которые никогда не заживут... Неужели ты моя спасительница Или ты и есть моя седьмая печать?
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 19:22 | Сообщение # 431 |
|
vova4ka
|
| Quote (Космос) Ребята,а чего никто не пишет стихи на рідній укараїнській мові?У меня допустим большая часть стихов на родном языке Вот один из них: а ти вірш сам писав? а то навіть текст нормально українською не спромігся написати, а якимось суржиком...
Вона та, що живе лише посмішкою, але в душі завжди падає дощ... А в серці посміхається ангел...
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 20:33 | Сообщение # 432 |
|
koh
|
| vova4ka, Ну суржика там небагато Але я не люблю суржик!!!
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 22:16 | Сообщение # 433 |
|
ЭкЛерка
|
| Все, склала вырш украънською)) Присвячується моєму знайомому Хотілось змін...Зійти з дороги. Закривши очі йти назад. Всі сподівання і тривоги тепер топтати - все підряд. Тяжкі страждання і тортури намалювати в голові, Всіх обертати на скульптури, Такі як ти: німі й нові. Бо в цьому світі незнайомим, чужим, новим здаєшся ти, Той час для тебе переломний, Щось дивне хочеш ти знайти. Щоб зустрічали як героя, Звучав оркестр щоб і сміх... А то - звичайна паранойа... Хотілось змін... Не буде їх. Добавлено (19.02.2009, 22:16) --------------------------------------------- Вірш українською* (поправочка)
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 22:21 | Сообщение # 434 |
| vova4ka, koh, чего вы зло так сразу?) сами попробуйте. И языковая тема актуальна - много руссизмов и т.д., если их все брать в учет - чистым украинским тогда никто и вовсе не владеет. Старался, но не получилось - это только в минус нашему уровню образования в стране) ЭкЛерка, красиво написанно, думаю, знакомый оценит) но почему так категорично - не будет и всё?))) *это не критика, а интерес *
Carry on and I sing of how You love and I love you now All the times that I start to sink You come and you rescue me © Skillet - You're my hope
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 22:34 | Сообщение # 435 |
|
ЭкЛерка
|
| Rain_Tear, спасибо! А на счет того, что не будет перемен... Чисто моё мнение, просто давно его знаю, он все стремиться, стремиться, а перемены все не наступают. Наверно, не теми путями идет)
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 19.02.2009, 22:35 | Сообщение # 436 |
|
vova4ka
|
| ладно...тема творчість...
Вона та, що живе лише посмішкою, але в душі завжди падає дощ... А в серці посміхається ангел...
|
|
| |
У вас
| Дата: Пятница, 20.02.2009, 14:40 | Сообщение # 437 |
|
Volmas
|
| ЭкЛерка, а помоему очень классный стих. Но учитывая, что я родом из Крыма - мне и выучить-то украинский было не очень легко, а уж стихи на нем писать - точно пока еще не смогу.
Дальнобойщик
|
|
| |
У вас
| Дата: Пятница, 20.02.2009, 14:47 | Сообщение # 438 |
|
ЭкЛерка
|
| Volmas, спасибо!
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 25.02.2009, 11:21 | Сообщение # 439 |
|
Космос
|
| Вот мой ищё один стих: Вона Я дивлюсь на всіх людей і бачу її Я думаю про щось, але думаю про неї Ця дівчина визиває в мене найкращі почуття Вона перевернула все моє життя Вона визвала з моєї душі довге кохання Вона визвала з мого серця великі страждання Найкраща на планеті дівчина це ти Я ніколи не зможу тебе забути Я ніколи не міг зрозуміти, Як такою красою, як в тебе можна володіти Ти така прекрасна наче найкраща мрія Завжди тебе хотів змінити я, Але змінити тебе мені не вдалося А моє серце в тебе ще більше закохалося, Але нам не судилося разом бути И один одного ми не могли бачити Тому, що ми жили наче в різних країнах, Наче ми жили на різних планетах Ми не могли чомусь побачитися Ми не могли десь зустрітися, Але одного дня, одного разу Я побачив дівчину, в ній тебе впізнав одразу І це справді була ти Дівчина, про яку я міг тільки мріяти І в мене одразу серце затремтіло Я побачив її чарівні очі, прекрасне тіло І вона знову мені чарівно усміхалася І я наче знову в неї закохався Я радісний стояв тобі усміхався І тобою знову милувався й милувався Бо такої усмішки я не бачив ніколи І мені знову захотілось до школи Я хотів в ту мить повернутися, Де ми с тобою побачилися Де ми с тобою один в одного закохалися І ніколи с тобою не могли зустрічатися А я хотів на тебе тільки дивитися Я хотів тобою завжди милуватися Бо ти така прекрасна та така чудова, Що сама не знаєш про це Ти така неповторна та така кльова, Що твій тільки погляд зворушить моє серце І тому я хочу завжди тебе бачити Буду тільки заради тебе жити Буду про тебе завжди думати І твій портрет знову й знову малювати Добавлено (25.02.2009, 11:21) --------------------------------------------- Мои стихи почти все про любовь,которая во мне била.Вот стишок про мою первую любовь: Моє кохання палатиме завжди Але чому я мучуся? Ти на мене так дивишся, Що моє серце швидше б'ється Та моє кохання продовжується Але чому я тебе кохаю? Я ж про тебе майже нічого не знаю І чому в мене серце болить Болить тому що без тебе не можу жить І хто може моє серце заспокоїти Заспокоїти його можеш тільки ти Твоя усмішка, твої очі Вони в тебе такі дівочі, Що я без них не можу й день прожити Хочеться їх завжди бачити, Але ми були с тобою неначе два береги, Які ніколи не зійдуться Ми наче дві різні дороги, Які ніколи не пересічуться Ми завжди були наче дві зірки Ми були с тобою, як дві ріки, Які в різні моря впадають Ми наче два великі океани, Які зустрічі один з одним чекають, Але ніколи не зустрінуться вони Ми дві далекі планети Які ніколи не пересічуться, Ми дві різних країн монети, Які в одній країні не зустрінуться І які ти до мене маєш почуття Таке в мене і життя І я знаю, що колись ми с тобою зустрінемося Знаю, що колись ми с тобою перетнемося На одній з доріг Бо я своє кохання беріг І не забуду, як тебе зміг побачити Мені одразу сподобалася ти Не забуду коли побачив твоїх чарівних очей Я без них провів скільки ночей І зараз я зрозумів чому ми не зустрілись Тому що наші серця не поєднались
Сообщение отредактировал Космос - Среда, 25.02.2009, 11:19 |
|
| |
У вас
| Дата: Суббота, 28.02.2009, 21:07 | Сообщение # 440 |
|
Volmas
|
| Космос, ну не хило однако Я толком четыре строки не могу связать на украинском, хотя говорю на нем совершенно свободно.
Дальнобойщик
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 05.03.2009, 02:00 | Сообщение # 441 |
|
Леха
|
| Я уже розучился соченять.:) Весна."Привет",-шепнём на ушко тебе, любименькая Ксюшка. И светлый день стучится в дверь, он для тебя лишь,ты поверь. Похорошела,повзрослела) Сидеть не можешь ты без дела, Сияешь ярче с каждым днем, всё озаряет свет кругом. Мы от ФК хотим сказать , все поздравления передать. Ведь как забыть про нашу Душку? Послушай нас милашка-Ксюшка. Любви ОГРОМНОЙ пожелаем, ведь без неё не как...мы знаем:) удачи тонну ,а то и две, что б ты держалась на волне. Что б голос был ещё прекрасней и жизнь прожила без напастей. Улыбка что б всегда сверкала, грусть и печаль совсем не знала. Что б сокровенное сбывалось и в ванной счастья что б купалась, парила где-то в облаках, была ты частью в чудесах. И этот день святым считаем мы поздравляем,поздравляем и криками весь Мир окутан: "С Днем Рождения,Мика Ньютон!!!"
И слова просты.....бери....и пой
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 05.03.2009, 09:29 | Сообщение # 442 |
|
Космос
|
| Леха молодец,респект У меня блин стихи про Мику не получаются,нада ёё увидить,чтоб она меня своей красотой вдохновила
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 05.03.2009, 13:46 | Сообщение # 443 |
|
ЭкЛерка
|
| Леха, молодчинка! так красиво)
|
|
| |
У вас
| Дата: Четверг, 05.03.2009, 16:00 | Сообщение # 444 |
|
Volmas
|
| Леха, ВАУ!!! Я уже по тебе соскучился А ты как всегда - царь. Это самое классное поздравление.
Дальнобойщик
|
|
| |
У вас
| Дата: Пятница, 06.03.2009, 10:38 | Сообщение # 445 |
|
Космос
|
| У меня есть один стишок,он не очень хорошый на первый взгляд,но когда разберёшся,то поймёш что он класний Сама найкраща дівчина це ти Світить сонце та гарні хмари на небі, А я знову сумую сонце по тобі Мені в тобі подобається все, Але болить від цього зараз моє серце На вулицях ходять люди веселі, А ти зараз далеко від мене, в селі Й за мною ти зовсім не сумуєш Краще про когось іншого думаєш Рано вранці встає на небі сонце, А я знову сумую за тобою Ще болить все одно моє серце, А ти ще спиш сама з собою Десь вже я по вулицях ходжу І тебе все одно ніяк не знаходжу В селі ти теж вже десь гуляєш Чи думаєш про мене, чи за кимсь сумуєш На вулицях зараз не хмарно, А мені без тебе все одно не гарно, Бо сама найкраща дівчина це ти.
Добавлено (06.03.2009, 10:38) --------------------------------------------- А знаете в чом изюминка этого стишка?Если прочитать этот стих сверху вниз по первой букве каждой строчки то получится название стишка
Сообщение отредактировал Космос - Пятница, 06.03.2009, 10:33 |
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 10.03.2009, 00:07 | Сообщение # 446 |
| Леха, Космос, молодцы! Респект!
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 10.03.2009, 10:55 | Сообщение # 447 |
|
САШУНЯ
|
| Леха, тебе даже не чего говорить-ты спец,а вот Космос, меня удивил! Ребята вы-молодци!
I*m sorry!!!!!
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 10.03.2009, 11:44 | Сообщение # 448 |
|
Космос
|
| И чем я тебя удивил?
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 10.03.2009, 12:59 | Сообщение # 449 |
|
САШУНЯ
|
| Так душевно!Я просто думала что один Леха такие стихи душевные складывает,я была не права.
I*m sorry!!!!!
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 10.03.2009, 13:25 | Сообщение # 450 |
|
Космос
|
| Спасибки.Я стихи начал в лет 14 писать Добавлено (10.03.2009, 13:25) --------------------------------------------- Вот нашол стих на русском Мир- это ты Когда смотрю твоё фото на телефоне, Который держу у себя на ладоне, То я понимаю, что нет на свете красивее тебя И у меня появляются такие желания Как хочется мне видеть тебя каждыми днями Хочется видеть тебя неповторимую своими глазами Хочется ощущать чудесную тебя рядом с собой И радоваться твоей красотой не земной Ведь твои очаровательные сияющие глаза, Как все в мире этом неотразимые чудеса А улыбка прекраснейшая и небесная твоя, Как все в мире океаны, реки и моря А когда я тебя вижу в своих мечтах, Или когда сплю и вижу тебя в своих снах То я думаю, и лицо моё всё в слезах, Ведь ты наверно живешь на небесах И поэтому мне так сложно увидеть тебя Ведь ты еще и жарче самого огня Но я все равно буду верить в свои мечты Ведь для меня этот мир- это ты.
|
|
| |
|
|
|
|
| |