|
|
|
|
Кто вы по гороскопу? И верите ли вы всему этому?
|
|
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 20:34 | Сообщение # 126 |
| vova4ka, ха, куля - дура, а я розумний
"Народ не имеющий национального самосознания - есть навоз, на котором произростают другие народы". Столыпин.
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 20:45 | Сообщение # 127 |
|
vova4ka
Гильдия:Мужчина
|
| inorganic2, вона хоть і дура, але мало хто від неї втікне
Вона та, що живе лише посмішкою, але в душі завжди падає дощ... А в серці посміхається ангел...
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 20:53 | Сообщение # 128 |
| vova4ka, так я может уворачиватся умею, как Нео. Вот!
"Народ не имеющий национального самосознания - есть навоз, на котором произростают другие народы". Столыпин.
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 20:59 | Сообщение # 129 |
|
vova4ka
|
| inorganic2, ну на таких як ти Нео, знайдуться такі як я агенти Сміти
Вона та, що живе лише посмішкою, але в душі завжди падає дощ... А в серці посміхається ангел...
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 21:05 | Сообщение # 130 |
| закінчуйте тут з матрицею
Freestyle 4 life
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 21:06 | Сообщение # 131 |
| vova4ka, только гляди чтобы тебя не стёрли, такие хакеры как Нео, ведь ты всего-навсего программа.
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 21:08 | Сообщение # 132 |
|
vova4ka
|
| d@rk8eider, всеодно я в гороскопи не вірю, так хоч постріляю в когось
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 21.07.2008, 21:09 | Сообщение # 133 |
|
vova4ka
|
| inorganic2, а я резервну копію на флешці зроблю
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 22.07.2008, 07:58 | Сообщение # 134 |
| я вот Весы!! ив от читая гороскоп замечаю многие савподения!!!
Ведь я красивая Кошка, сижу на Окошке, я понимаю это сложно, с темпираментом моим проиграть игру.....
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 22.07.2008, 12:25 | Сообщение # 135 |
|
vova4ka
|
| PrinceSSa, синоптики погоду теж час від часу вгадують то саме і з гороскопами, написали, а в когось може і співпаде <_<
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 22.07.2008, 12:50 | Сообщение # 136 |
|
Лилёк
Гильдия:Женщина
|
| А я по гороскопу Водолей!!!!!!!!И всегда читаю свой гороскоп!!!И он иногда сбывается!!!!!
Мои сны не покажут по центральным каналам, Никогда не узнаешь,как тебя было мало.
|
|
| |
У вас
| Дата: Воскресенье, 03.08.2008, 09:48 | Сообщение # 137 |
|
RaND
|
| Quote синоптики погоду теж час від часу вгадують хорошо сказано)) А вообще я лев, а гороскопы так редко смотрю, что даже не могу сказать верю или нет. Но я считаю, если ты увидел в гороскопе, что у тебя например есть опастность попасть в аварию на автомобиле, то ты подстрахуешься. На всякий случай Инстинкт самосохранения.
Я не флудер, а благородный воин Слова!
Сообщение отредактировал RaND - Воскресенье, 03.08.2008, 09:48 |
|
| |
У вас
| Дата: Воскресенье, 03.08.2008, 19:58 | Сообщение # 138 |
|
vova4ka
|
| RaND, може й підстрахуєшся в такому випадку, але ти будеш знати що з тобою може щось статись, і підсвідомо будеш того боятись, а коли людина чогось боїться, то втрачає контроль над собою, і тому буде більша вірогідність що так і станеться, так що краще жити за принципом "менше знаєш - краще спиш"
|
|
| |
У вас
| Дата: Воскресенье, 03.08.2008, 20:03 | Сообщение # 139 |
|
RaND
|
| vova4ka, в некотором роде ты прав)) да даже не в некотором))) Но если уж узнал, то ничего не поделаешь, придется как-то подстраховываться: вдруг что)))
|
|
| |
У вас
| Дата: Воскресенье, 03.08.2008, 22:36 | Сообщение # 140 |
|
vova4ka
|
| RaND, висновок: краще не читати і не дивитись
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 04.08.2008, 08:32 | Сообщение # 141 |
|
RaND
|
| vova4ka, Прочитай будь-ласка Правила Форуму, повідомлення з самими смайлами не мають ніякого змісту, тому будуть удалятись
Сообщение отредактировал vova4ka - Понедельник, 04.08.2008, 18:44 |
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 05.08.2008, 21:16 | Сообщение # 142 |
| vova4ka, предлагаю сообразить тестовую программу, для проверки знаний правил форума, которая будет допускать или недопускать пользователя на форум.
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 05.08.2008, 23:03 | Сообщение # 143 |
|
vova4ka
|
| inorganic2, багато честі краще зразу - бан
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 06.08.2008, 11:01 | Сообщение # 144 |
| vova4ka, суворий модератор... я тебе вже боюсь. inorganic2, ну тогда половина сразу вылетит и мы с тобой тоже - за флуд. Не помнишь, как нам репутацию в количестве сообщений срезали? Вот-вот. Поэтому не умничай - сам в капкан этот же и попадешь
Carry on and I sing of how You love and I love you now All the times that I start to sink You come and you rescue me © Skillet - You're my hope
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 06.08.2008, 12:40 | Сообщение # 145 |
| Rain_Tear, репутацию мне никто не срезал, а за удаление моего флуда я даже благодарен. Я вообще люблю порядок во всём, но есть такое понятие, как - энтропия - мера беспорядочности, когда любая система, в том числе и виртуальная всегда стремится к хаосу. Это закон.
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 06.08.2008, 12:47 | Сообщение # 146 |
| inorganic2, я знаю, что это закон - его даже правила не в силах изменить. Правила для того, чтобы их нарушать. Но всё равно, согласись, обидно, что твои мысли могут удалить
Carry on and I sing of how You love and I love you now All the times that I start to sink You come and you rescue me © Skillet - You're my hope
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 06.08.2008, 13:37 | Сообщение # 147 |
|
vova4ka
|
| то трохи не по темі, але Rain_Tear, обідно, не обідно, але просто іншим ж користувачам не зручно буде користуватись форумом, коли наприклад ти будуш виражатись там де хочеш, і що хочеш. Сам деколи як рідко заходжу, то шукаю серед зайвих повідомлень, які не стосуються теми, пости, на які б можна було відповісти, а коли будуть хоч трошки всі дотримуватись правил, і хтось буде за тим слідкувати, так буде зручніше для всіх. Правила не для того щоб їх порушувати, а щоб всім тут було приємно спілкуватись. inorganic2, Будь-яка система рано чи пізно руйнується, але штучно можна підтримувати її дієздатнісь)) Щодо видалених повідомлень - Якщо вам нема чого сказати, краще скромно промовчати. Зовсім ні для чого писати повідомлення без смислу, повірте, інші учасники форуму не будуть в захваті від вашої геніальних вмінь друкувати на клавіатурі. І мені вже не раз дехто казав, що неприємно просто перечитувати чиїсь там приватні розмови, які не стосуються теми. Старайтесь не переходити на особистості, тим ви дасте іншим можлівість висловитись по темі!
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 12.08.2008, 19:01 | Сообщение # 148 |
| По гороскопу Лев. У гороскопі по характерам знаків зодіаку, то авжуж співпадає 100%, тому так би мовити вірю. Щодо звичайних гороскопів: "Завтра ввечері вам буде багато-багато щастя, а вранці заболить ліва нижня кінцівка, а вдень то ви зустрінете кохання всього свого життя, в той же час нога перестане боліти" - то маразм =) Люди творить своє життя і кожну його секунду. Треба завжди вірити у щось світле, не обов*язково у добрі обіцянки гороскопів, котрі мають таку цікаву здібність - не збуватися. Життя напомнене добрими моментами, прости ми рідко їх помічаємо, на жаль. Проте у кожного свої мухи в голові, тому ми все одно починаємо читати журнал з кінця, бо треба ж прочитати гороскоп!!! І нехай як тільки ми закриємо журнал, то і не згадаємо, що нам той Павло Глоба чи хто там обіцяв завтра, проте нам буде приємно, якщо там було щось добре обіцяно, або ми переконаємо себе, що ті погані обіцянки ніколи не збудуться, бо МИ Ж у гороскопи НЕ ВІРИМО!
Faith makes fog clear Believe in love, to live, my dear... Charismel
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 12.08.2008, 21:23 | Сообщение # 149 |
|
Ritusik
Гильдия:Женщина
|
| Я Близнецы.Не очень верю,но когда кто-то скажет,что меня ждёт что-то хорошее по гороскопу,то хоочется верить
Наша Библия - это Камасутра,это Камасутра - жаль...
|
|
| |
У вас
| Дата: Вторник, 12.08.2008, 23:28 | Сообщение # 150 |
|
vova4ka
|
| KreAtiVkA, характери в знаків зодіаку не співпадають, це ж такий самий маразм, як і гороскопи, бо кожна окрема людина являє собою особистість, характер якої залежить від генів батьків, навколишнього середовища, і оточуючих людей. Але аж ніяк не від знаку зодіаку Ritusik, вір, при позитивних думках, і в житті буде більше позитиву)))
|
|
| |
|
|
|
|
| |