Домашняя страница сайта!

ДОМАШНЯЯ СТРАНИЦА · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: admin, vova4ka, mrbubu, BOVI  
Безсульфатні шампуні - чи варто купляти?
У вас  Дата: Среда, 20.11.2024, 10:36 | Сообщение # 1

HzBoy

Гильдия:Мужчина

Привіт усім! Давно задумуюсь над тим, щоб перейти на безсульфатні шампуні, бо чув багато позитивних відгуків. Кажуть, вони менш агресивні для шкіри голови й підходять для фарбованого волосся. Але як обрати якісний варіант? На що звертати увагу в складі, і чи є взагалі сенс переплачувати за такий продукт? Діліться досвідом!

У вас  Дата: Среда, 20.11.2024, 10:38 | Сообщение # 2

Hellibama

Гильдия:Женщина

Вітаю! Я вже більше року користуюсь безсульфатними шампунями і можу сказати, що різниця відчутна. Волосся стало м'якшим, менше січеться на кінчиках. Головне — обирати шампуні з натуральними компонентами, такими як алое, ромашка або арганова олія. І ще важливо, щоб шампунь не містив агресивних консервантів, бо вони також псують волосся.

У вас  Дата: Среда, 20.11.2024, 10:39 | Сообщение # 3

antp111

Гильдия:Женщина

Цілком підтримую, але мушу додати: безсульфатні шампуні не завжди підходять для всіх типів волосся. У мене волосся швидко жирніє, тому довелося спробувати кілька варіантів, перш ніж знайти свій. Важливо також, щоб після миття користуватися кондиціонером, бо шампунь може залишати відчуття «недомитості».

У вас  Дата: Среда, 20.11.2024, 10:52 | Сообщение # 4

oewdo

Гильдия:Мужчина

Безсульфатний шампунь - це справді хороше рішення, особливо якщо у вас фарбоване чи сухе волосся. Вони не містять сульфатів, які утворюють рясну піну, але водночас можуть пересушувати шкіру голови. Я рекомендую звернути увагу на бренди, які спеціалізуються на органічній косметиці.

Для правильного вибору шукайте шампуні з натуральними екстрактами, такими як зелений чай, кропива чи лаванда. Якщо у вас є схильність до алергії, перевіряйте наявність ароматизаторів та інших хімічних добавок. І ще важливо: безсульфатний шампунь потрібно використовувати регулярно, щоб побачити результат. Спочатку може здатися, що волосся не таке гладке, як після звичайного шампуню, але це лише питання часу.

Безсульфатні шампуні https://beauty-prof.com/ua-volo....mpun-ua не містять агресивних сульфатів

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Яндекс цитирования Rambler's Top100 слушать онлайн радио

© Copyright 2007-2010 by Amigor
All rights reserved. Все права защищены.
E-Mail: amigor.mail@gmail.com | ICQ: 317081725
Хостинг от uCoz / При использовании материалов сайта необходимо письменное разрешение администратора!