Безсульфатні шампуні - чи варто купляти?
|
|
У вас
| Дата: Среда, 20.11.2024, 10:36 | Сообщение # 1 |
|
HzBoy
Гильдия:Мужчина
|
| Привіт усім! Давно задумуюсь над тим, щоб перейти на безсульфатні шампуні, бо чув багато позитивних відгуків. Кажуть, вони менш агресивні для шкіри голови й підходять для фарбованого волосся. Але як обрати якісний варіант? На що звертати увагу в складі, і чи є взагалі сенс переплачувати за такий продукт? Діліться досвідом!
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 20.11.2024, 10:38 | Сообщение # 2 |
| Вітаю! Я вже більше року користуюсь безсульфатними шампунями і можу сказати, що різниця відчутна. Волосся стало м'якшим, менше січеться на кінчиках. Головне — обирати шампуні з натуральними компонентами, такими як алое, ромашка або арганова олія. І ще важливо, щоб шампунь не містив агресивних консервантів, бо вони також псують волосся.
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 20.11.2024, 10:39 | Сообщение # 3 |
|
antp111
Гильдия:Женщина
|
| Цілком підтримую, але мушу додати: безсульфатні шампуні не завжди підходять для всіх типів волосся. У мене волосся швидко жирніє, тому довелося спробувати кілька варіантів, перш ніж знайти свій. Важливо також, щоб після миття користуватися кондиціонером, бо шампунь може залишати відчуття «недомитості».
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 20.11.2024, 10:52 | Сообщение # 4 |
|
oewdo
Гильдия:Мужчина
|
| Безсульфатний шампунь - це справді хороше рішення, особливо якщо у вас фарбоване чи сухе волосся. Вони не містять сульфатів, які утворюють рясну піну, але водночас можуть пересушувати шкіру голови. Я рекомендую звернути увагу на бренди, які спеціалізуються на органічній косметиці.
Для правильного вибору шукайте шампуні з натуральними екстрактами, такими як зелений чай, кропива чи лаванда. Якщо у вас є схильність до алергії, перевіряйте наявність ароматизаторів та інших хімічних добавок. І ще важливо: безсульфатний шампунь потрібно використовувати регулярно, щоб побачити результат. Спочатку може здатися, що волосся не таке гладке, як після звичайного шампуню, але це лише питання часу.
Безсульфатні шампуні https://beauty-prof.com/ua-volo....mpun-ua не містять агресивних сульфатів
|
|
| |