Домашняя страница сайта!

ДОМАШНЯЯ СТРАНИЦА · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: admin, vova4ka, mrbubu, BOVI  
Скільки годин на добу треба носити бандаж для попереку?
У вас  Дата: Суббота, 27.07.2024, 19:07 | Сообщение # 1

misterbicips

Гильдия:Мужчина

Привіт, друзі! У мене з'явилося запитання, на яке не можу знайти однозначної відповіді. Я нещодавно почав носити бандаж для попереку через постійні болі в спині, і тепер не можу зрозуміти, скільки годин на добу його треба носити, щоб отримати максимальний ефект, але при цьому не нашкодити собі ще більше. Деякі джерела кажуть, що носити його потрібно весь день, тоді як інші стверджують, що вистачає лише декількох годин. Можливо, хтось із вас має власний досвід або поради від лікаря? Дуже хотілося б почути ваші думки і рекомендації з цього приводу, адже не хочеться робити помилки і погіршити свій стан. Дякую заздалегідь за ваші відповіді!

Сообщение отредактировал misterbicips - Суббота, 27.07.2024, 19:10

У вас  Дата: Суббота, 27.07.2024, 19:57 | Сообщение # 2

antp111

Гильдия:Женщина

Привіт! Я також користувався бандажем для попереку деякий час, тому можу поділитися своїм досвідом. Мені лікар рекомендував носити бандаж не більше 4-6 годин на добу. Він пояснив, що носіння бандажа протягом усього дня може призвести до ослаблення м'язів спини, адже вони починають покладатися на бандаж замість того, щоб працювати самостійно. Крім того, важливо робити перерви, щоб дати шкірі і м'язам відпочити. Лікар також підкреслив важливість виконання спеціальних вправ для зміцнення м'язів спини і уникнення повторних травм.

У вас  Дата: Суббота, 27.07.2024, 19:59 | Сообщение # 3

fornodguest

Привіт всім! У мене трохи інший досвід з носінням бандажа для попереку. Коли я мав проблеми зі спиною, мій лікар рекомендував мені носити бандаж лише під час фізичних навантажень або коли я довго стою чи сиджу. Він казав, що постійне носіння бандажа може бути шкідливим, оскільки м'язи спини можуть звикнути до додаткової підтримки і перестати нормально функціонувати без неї. Тому я носив бандаж лише під час роботи в саду або коли мені треба було піднімати важкі речі. В інший час я старався більше рухатися, виконувати вправи для спини і робити розтяжки. Це допомогло мені зміцнити спину і зменшити болі.

У вас  Дата: Суббота, 27.07.2024, 20:07 | Сообщение # 4

emetado

Доброго дня всім! Що ж, я бачу, що у кожного з нас є свій підхід до носіння бандажа для попереку, і це нормально, адже кожен організм індивідуальний. З мого досвіду та консультацій з кількома спеціалістами можу сказати наступне. Оптимальна тривалість носіння бандажа залежить від конкретної ситуації і ступеня проблеми зі спиною. Для деяких людей достатньо 2-3 годин на добу, особливо під час фізичних навантажень або довгого сидіння, щоб забезпечити необхідну підтримку і запобігти погіршенню стану. Водночас, тривале носіння бандажа може дійсно спричинити ослаблення м'язів, що підтримують хребет. Тому важливо поєднувати носіння бандажа з регулярними вправами для зміцнення м'язів спини і корекції постави. Порадьтеся зі своїм лікарем або фізіотерапевтом, щоб скласти індивідуальний план лікування і реабілітації. Це дозволить знайти оптимальний баланс між підтримкою і розвитком м'язів, що, в кінцевому результаті, сприятиме покращенню вашого самопочуття і зменшенню болю в спині.

Бандажі для попереку https://ortosalon.ua/ua/bandazhi-dlya-spiny/ допомагають зменшити болі в спині

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Яндекс цитирования Rambler's Top100 слушать онлайн радио

© Copyright 2007-2010 by Amigor
All rights reserved. Все права защищены.
E-Mail: amigor.mail@gmail.com | ICQ: 317081725
Хостинг от uCoz / При использовании материалов сайта необходимо письменное разрешение администратора!