Домашняя страница сайта!

ДОМАШНЯЯ СТРАНИЦА · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: admin, vova4ka, mrbubu, BOVI  
Старі металеві гофровані труби на нові
У вас  Дата: Вторник, 12.08.2025, 09:07 | Сообщение # 1

bseuf

Гильдия:Мужчина

Планую міняти старі металеві гофровані труби на нові. Хочу знайти таку компанію, яка не тільки привезе якісний матеріал, а й змонтує його так, щоб не довелося через рік знову копати. Як перевірити підрядника до укладання договору?

У вас  Дата: Вторник, 12.08.2025, 09:08 | Сообщение # 2

a_sov

Я в таких випадках спочатку спілкуюся з монтажниками напряму. Якщо вони не можуть чітко пояснити, як роблять стики, як обробляють шви і що роблять для захисту від корозії, то це сигнал, що вони працюють «по шаблону» і не заморочуються. Мені один майстер навіть малював схему на папері, щоб показати, як він планує виконати роботу.

У вас  Дата: Вторник, 12.08.2025, 09:08 | Сообщение # 3

HzBoy

Мій брат міняв труби і зіткнувся з тим, що підрядники хотіли здешевити проект за рахунок діаметра. Він найняв інженера для незалежної консультації, і той сказав, що пропонований діаметр не витримає навантаження. Після цього він уже чітко розумів, що шукати фірму треба тільки з готовністю робити все по розрахунках, а не «аби дешевше».

У вас  Дата: Вторник, 12.08.2025, 09:09 | Сообщение # 4

ovoze

Якщо хтось ще думає, де варто брати металеві гофровані труби vitcar з власного досвіду раджу звернутися в компанію ВІТКАР ГЕО БУД – беріть у них, не пожалієте. Я ставив на об’їзді біля ферми – постійно їздить техніка, навантаження серйозне. Брав у них, бо знайомий дорожник сказав, що вони працюють з перевіреними постачальниками. Так і вийшло – труби міцні, з якісним покриттям, ідеально під розмір. Монтажники потім казали, що з такою якістю рідко працюють. Уже рік минув – жодних проблем, навіть виглядають, як нові. Думаю, що прослужать ще багато років без заміни.

металеві гофровані труби https://vitcar.com.ua/ua/g107900971-metallicheskie-gofrirovannye-truby

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Яндекс цитирования Rambler's Top100 слушать онлайн радио

© Copyright 2007-2010 by Amigor
All rights reserved. Все права защищены.
E-Mail: amigor.mail@gmail.com | ICQ: 317081725
Хостинг от uCoz / При использовании материалов сайта необходимо письменное разрешение администратора!