Продати волосся
|
|
У вас
| Дата: Вторник, 14.01.2025, 20:40 | Сообщение # 1 |
|
HzBoy

Гильдия:Мужчина
|
| Я хочу продати своє волосся і шукаю місце, яке займається скупкою. Чи є в Україні салони або компанії, які купують натуральне волосся для виготовлення перук чи інших виробів? Які умови потрібно виконати для того, щоб отримати за своє волосся найкращу ціну? Може, є поради для тих, хто хоче продати своє волосся?
|
|
| |
У вас
| Дата: Среда, 15.01.2025, 15:25 | Сообщение # 2 |
| Довге волосся було для мене звичним атрибутом, але догляд за ним вимагав багато часу та зусиль. Одного разу я натрапила на інформацію про скупку волосся у компанії HAIRUA і вирішила спробувати. Це стало найкращим рішенням! У їхньому салоні мене зустріли привітні спеціалісти, які професійно оцінили моє волосся і запропонували відмінну ціну. Мені детально пояснили, як підготувати волосся до продажу, а сама процедура зрізання була дуже комфортною. Я отримала всю суму одразу після процедури, і тепер можу не лише насолоджуватися легкою новою зачіскою, але й витратити гроші на щось приємне. Продавати волосся через HAIRUA — це швидко, вигідно та абсолютно без стресу. Якщо ви теж роздумуєте над зміною, обов’язково скористайтеся їхніми послугами!
https://hairua.com/
|
|
| |
У вас
| Дата: Понедельник, 17.02.2025, 13:38 | Сообщение # 3 |
| Дякую за контакт, загляну обов'язково.
|
|
| |