Домашняя страница сайта!

ДОМАШНЯЯ СТРАНИЦА · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: admin, vova4ka, mrbubu, BOVI  
Порекомендуйте місце, де можна придбати бюстгальтер
У вас  Дата: Среда, 25.09.2024, 21:35 | Сообщение # 1

bosebon677

Гильдия:Мужчина

Моя жінка на пізніх стадіях вагітності і вона зрозуміла, що звичайний бюстгальтер вже не підходить. Що порадите? Які є особливості в бюстгальтерах для вагітних? Які тканини краще вибрати, щоб забезпечити комфорт і не викликати алергічні реакції? Чи є якісь спеціальні моделі, що підтримують груди належним чином і не тиснуть на живіт?

Сообщение отредактировал bosebon677 - Среда, 25.09.2024, 21:36

У вас  Дата: Среда, 25.09.2024, 21:36 | Сообщение # 2

mifevobe

Зараз найважливіше — комфорт та підтримка. Я б порадив звернути увагу на моделі з м'якими чашками без кісточок. Вони не тиснуть і чудово адаптуються до змін тіла. Вибирай ті, які мають регульовані лямки та додаткові застібки, щоб бюстгальтер міг рости разом з тобою.

У вас  Дата: Среда, 25.09.2024, 21:36 | Сообщение # 3

bosebon677

Я раніше думав, що кісточки — обов’язкові для підтримки, але тепер зрозумів, що це не так. Думаю, потрібно шукати моделі, які поєднують зручність та функціональність. Підкажи, де ти купував свій бюстгальтер?

У вас  Дата: Среда, 25.09.2024, 21:37 | Сообщение # 4

mifevobe

Я знайшов ідеальний варіант для дружини в українському інтернет-магазині Intimo. Там є величезний вибір моделей бюстгалтерів спеціально для вагітних. Вони мають різні фасони та матеріали, включаючи ті, що не містять швів і виготовлені з м'яких тканин. Дуже зручно, що можна прочитати відгуки, побачити деталі та порівняти різні варіанти. Сайт зручний і простий у користуванні, тому раджу спробувати пошукати там.

Заказываю именно тут - https://www.intimo.com.ua/ua/catalog/5/byustgalter-dlya-beremennykh/

У вас  Дата: Четверг, 31.10.2024, 17:24 | Сообщение # 5

yonilon707

Гильдия:Женщина

круто

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Яндекс цитирования Rambler's Top100 слушать онлайн радио

© Copyright 2007-2010 by Amigor
All rights reserved. Все права защищены.
E-Mail: amigor.mail@gmail.com | ICQ: 317081725
Хостинг от uCoz / При использовании материалов сайта необходимо письменное разрешение администратора!